+31 180 750 448
87.8% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Pizzaschep Smokin' Flavours

€ 32,90
Pizzaschep Smokin' Flavours
Pizzaschep Smokin' Flavours
€ 32,90
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Met de Pizzaschep van Smokin' Flavours kun je gemakkelijk je pizza in de oven of op de grill schuiven. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en met een comfortabele houten handgreep is deze pizzaschep een must have voor iedereen die houdt van zelfgemaakte pizza's. Bestel nu en maak het bakken van pizza's nog leuker!

- Gemakkelijk je pizza in de oven of op de grill schuiven
- Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal
- Comfortabele houten handgreep

Omschrijving

Gemakkelijk je pizza in de oven schuiven

Maak je klaar voor de perfecte pizza! Met de Pizzaschep van Smokin' Flavours kun je gemakkelijk je pizza in de oven of op de grill schuiven. Deze pizzaschep is een must have voor iedereen die van lekker eten houdt.

Hoogwaardig roestvrij staal

De Pizzaschep is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal wat ervoor zorgt dat hij duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. De schep heeft een platte basis zodat je gemakkelijk je pizza van de toonbank naar de oven kunt schuiven. De comfortabele houten handgreep zorgt voor extra grip en controle.

Maak het bakken van pizza's nog leuker

Met de Pizzaschep van Smokin' Flavours wordt het bakken van pizza's nog leuker. Het is gemakkelijk te gebruiken en zorgt ervoor dat je pizza zonder problemen in de oven of op de grill schuift. Het is de perfecte toevoeging voor iedereen die houdt van zelfgemaakte pizza's.

Conclusie

Dus waar wacht je nog op? Bestel n

Specificaties
SKU
SF505
EAN
7436945994969