+31 180 750 448
87.8% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Pizza steen met houder diameter 38cm

€ 43,90
Pizza steen met houder diameter 38cm
Pizza steen met houder diameter 38cm
€ 43,90
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Maak de perfecte pizza thuis met onze Pizza steen met houder van 38cm diameter! Deze steen zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling waardoor je pizza een heerlijk knapperige korst krijgt. Gebruik het in de oven of op de grill voor de beste resultaten. Bestel nu en maak thuis de perfecte pizza!

- Zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling
- Maakt een knapperige korst mogelijk
- Kan worden gebruikt in de oven of op de grill

Omschrijving

Pizza liefhebbers opgelet

Maak je klaar voor de perfecte pizza thuis met onze Pizza steen met houder van 38cm diameter. Of je nu een pizza liefhebber bent of gewoon houdt van lekker eten. Deze steen is perfect om de perfecte pizza te bakken.

Gelijkmatige warmteverdeling voor de perfecte korst

De Pizza steen zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling waardoor je pizza een heerlijk knapperige korst krijgt. Gebruik het in de oven of op de grill voor de beste resultaten. De steen is gemaakt van natuurlijk materiaal en kan keer op keer worden gebruikt.

Maak de perfecte pizza thuis

Met onze Pizza steen kun je de perfecte pizza thuis maken. Het is gemakkelijk te gebruiken en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling waardoor je pizza een heerlijke knapperige korst krijgt. Het is perfect voor het bakken van pizza's maar ook voor brood, koekjes en andere lekkernijen.

Conclusie

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu onze Pizza steen met houder van 38cm diameter en maak thuis de perfecte pizza. De steen is betaalbaar en gemakkelijk in gebruik. Gebruik het keer op keer en ontdek hoe deze steen jouw zelfgemaakte pizza's naar een hoger niveau tilt!

Specificaties
SKU
SF547
EAN
7436945999988