+31 180 750 440
86.6% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

LED Gloeilamp – met Magneet

€ 5,95
LED Gloeilamp – met Magneet
LED Gloeilamp – met Magneet
€ 5,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Ben je klaar voor een handige gadget? Dit Magneet LED Lampje plak je eenvoudig waar je maar wilt door de handige magneet aan de achterkant. Hang hem naast jouw boodschappenlijstje op de koelkast, op de gang, badkamer of slaapkamer. Oneindige mogelijkheden!

- Klein en handig lampje - Letterlijk ‘lightbulb moment’ - Werk op batterij

Omschrijving

Wij hebben een nieuwe gadget voor jou! Het LED Gloeilamp - met Magneet, klein maar fijn. Dit leuke lampje zorgt voor licht, waar je maar wilt! Door middel van de magneet aan de onderkant kan je hem overal ophangen.

Heb jij een handig boodschappenlijstje op de koelkast hangen, maar kan je ’s avonds wel wat licht gebruiken? Plak dit Magneet LED Lampje ernaast en zet hem aan wanneer nodig. Je kunt hem natuurlijk ook aanzetten wanneer je iets niet moet vergeten, een letterlijk ‘lightbulb-momentje’. 

De LED Gloeilamp met magneet kun je natuurlijk ook gebruiken als klein lampje in het donker. Plak hem in de gang, in jouw slaapkamer of in de badkamer zodat je ’s avonds, zonder dat je anderen stoort, toch een beetje licht hebt.

De Magneet LED Lampje werkt op batterij en is eenvoudig aan en uit te zetten door middel van het knopje op de zijkant. Door de magneet kun je hem eenvoudig van plek veranderen en heb je geen last van bijvoorbeeld lijmresten. Haal één of meerdere lampen in huis en laat dit warme licht stralen!

LED Gloeilamp – Met Magneet om altijd verlichting te hebben.

Kenmerken LED Gloeilamp – met Magneet:

Handig lampje
LED Lamp
Warm licht
Werkt op batterij
Multifunctioneel
Aan- en uitknop
Materiaal: Plastic             
Kleur: Wit           
Gewicht: 15 gram
Afmetingen: 4,5 x 2,5 x 7 cm
Batterij: CR2032 (exclusief)

Specificaties
SKU
101483
EAN
4029811423095
Lengte
0 mm
Breedte
0 mm
Hoogte
0 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp