Kussen met Bekerhouders – Couch King

Special Price € 17,95 € 19,95
Niet op voorraad

De naam zegt het al. Leef als een koning op je bank of bed met het handige Kussen met Bekerhouders – Couch King. Drankje, chipje, telefoon of afstandsbediening heb je vanaf nu altijd binnen handbereik!
• Multifunctioneel kussen
• Ultieme film gadget
• Met uitsparingen voor bijvoorbeeld frisdrank

Daar lig je dan, lekker op je bank of bed te luieren na een vermoeiende dag. Je zoekt alleen nog een dorstlessende drank en een comfortabel kussen om optimaal uit te rusten. Geen zorgen. Wij hebben het ultieme kussen voor je, het Kussen met Bekerhouders – Couch King. Nooit meer helemaal reiken tot je nachtkastje of tafel om je frisdrank te pakken. Je wilt tenslotte je perfecte lighouding niet verliezen. Met de Couch King zijn al je problemen opgelost. Lekker lui vanuit je sofa drinken. Want dat verdient een koning.

Het multifunctionele kussen met bekerhouders is grijs van kleur en versierd met glimmende decoratie en tekst. Met zijn luxe uitstraling en comfort ben je altijd uitgerust door de ultieme relaxervaring. De twee houders in het kussen zorgen ervoor dat jij je drankje binnen handbereik hebt. Uiteraard heeft het kussen twee uitsparingen waardoor je jouw romantische date dezelfde luxe kan brengen.

Kijk je toch liever alleen een filmpje? Dan kan je de andere houder handig gebruiken voor jouw smartphone, de afstandsbediening of een lekker zakje chips. Met dit Kussen met Bekerhouders – Couch King voel jij je, zoals het kussen al zegt, de koning te rijk!

Kussen met Bekerhouders – Couch King voor de echte man.

Kenmerken van Kussen met Bekerhouders – Couch King:

Multifunctioneel kussen
Movie pillow
Couch King
Decoratief kussen met tekst
Kussen met rits en 2 uitsparingen
Frisdrank houders
Ook handig voor een afstandsbediening
Zacht kussen
Woongadget
Materiaal: Polyester
Kleur: Blauw
Gewicht: 490 gram
Afmetingen: 42 x 42 x 42 cm

Meer informatie
SKU04641
EAN4029811410071
Lengte42
Breedte42
Hoogte42
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Kussen met Bekerhouders – Couch King
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen die hierin geïnteresseerd waren, vonden dit ook leuk:

Gerelateerde Producten

© 2008 Magento Demo Store. All Rights Reserved.