+31 180 750 440
86.6% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Kruik Kat – Handwarmer

€ 14,95
Kruik Kat – Handwarmer
Kruik Kat – Handwarmer
€ 14,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

De Kruik Kat – Handwarmer is heel eenvoudig te vullen met warm water of op te warmen in de magnetron. Door het kleine ontwerp is de kruik zeer prettig en makkelijk om vast te houden. Zeg voorgoed vaarwel tegen koude handen, dankzij deze schattige kat!
- Geeft 4–8 uur warmte - Schattig en compact ontwerp - Geschikt voor heet water en magnetron bestendig

Omschrijving

We hebben goed nieuws voor alle koukleumen onder ons. Met deze super comfortabele Kruik Kat – Handwarmer in de vorm van een lief, klein en schattig katje zijn koude handen vanaf nu voorgoed verleden tijd! Zo kun je genieten van lekkere hoge temperaturen en veel warmte tijdens het slapen, televisie kijken of  als je weer eens moet gaan studeren.

Door het compacte design en zorgvuldig uitgekozen siliconen materiaal is de Kruik Kat – Handwarmer volledig non-slip, 100% lekkage-proof en perfect  voor de wat kleinere handjes. Daarnaast is de kat handwarmer heel eenvoudig te gebruiken door simpelweg de deksel aan de onderkant van de warmwaterkruik los te draaien en vervolgens te vullen met bijna-kokend water van 80 graden Celsius.

Is het toch zó bar en bar koud dat je niet lang wil én kan wachten tot het water gaat koken? Doe De Kruik Kat – Handwarmer dan eens in de magnetron om het opwarmen te versnellen. Door de handwarmer kat maximaal 3 minuten in de magnetron op maximaal 1500W, zodat het niet oververhit raakt.

Wanneer de temperaturen weer gaan stijgen, kun je de Kruik Kat – Handwarmer ook als icepack gebruiken. Probeer dan eens om de Kat handwarmer in de vriezer te leggen en creëer super eenvoudig je eigen herbruikbare icepack! Zorgt voor een héérlijke verkoeling op de warme zomerdagen!

Is het na verloop van tijd toch net iets té warm geworden of staat er een lekkere emotionele film aan? Door het goed doordachte design is de verpakking van de Kruik Kat – Handwarmer ook nog te gebruiken als tissue-box!

Heb je nog interesse in één onze andere warmte- en magnetronaccessoires? Bekijk dan eens ons Hot Bootz of één van de vele andere Sloffen en Dekens!

Hoe te gebruiken?
- Magnetron: maximaal 3/4 vullen met koud water, 3 minuten op maximaal 1500Watt
- Koken: Water opwarmen tot maximaal 80 graden Celsius.

Kenmerken Kruik Kat – Handwarmer  Kruik Kat – Handwarmer | MegaGadgets

Handwarmer kat
Schattig ontwerp
Warm water kruik
Ook te gebruiken als icepack
Magnetron bestendig tot 1500W
Bestendig tot 80 °C
Geeft 4-8 uur warmte
Materiaal: Foodgrade Silica Gel + PA66
Kleur: blauw, wit
Gewicht: 160-200gr.
Afmetingen verpakking: 16 x 11 x 9cm

Specificaties
SKU
04855
EAN
8719481356842
Lengte
16 mm
Breedte
11 mm
Hoogte
9 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp