+31 180 750 440
85% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Geheime Boekenkluis - Kluis Woordenboek

€ 14,95
Onze Geheime Boekenkluis - Perfect voor boekenwurmen met geheimen!
Voorraadstatus laden

Kluis Woordenboek

Zie je die normale boekenkast vol normale boeken? Dan heb je het mis! Dit Engelse woordenboek is stiekem een kluis. Bewaar jouw belangrijkste spullen in dit woordenboek en sluit hem veilig af met de meegeleverde sleutel.- Geheime kluis - Grappige gadget - Inclusief twee sleutels

Omschrijving

Met het Kluis Woordenboek kun je op een unieke manier je waardevolle spullen verbergen. Stop de spullen in deze kleine kluis en leg het boek tussen de andere boeken in de boekenkast. Niemand zal zien dat het een kluis is en je spullen zullen veilig opgeborgen zijn. Niemand verdenkt een woordenboek, toch?

De geheime geldkluis is te vergrendelen met de meegeleverde sleutel. Leg de sleutel op een veilige plek en niemand zal bij je waardevolle spullen komen. Buiten het feit dat dit een geweldige gadget is, is het ook nog is veilig voor je spullen!

Daarbij is de boekenkluis ook heel handig om mee te nemen op reis. Neem je spullen veilig mee in deze onopvallende kluis. Dit is dubbel winnen voor je waardevolle spullen!

Let op: Het Kluis Woordenboek is verkrijgbaar in rood of zwart. Indien je een voorkeur hebt kun je dit opgeven in het opmerkingenveld bij de check-out. Wij proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden.

Geheime boekenkluis rood & zwart; open & dicht

Kenmerken Geheime Boekenkluis - Kluis Woordenboek:

Onopvallende kluis
Uniek en veilig!
Dictionary safe
Geleverd met twee sleutels
Spionage gadget
Materiaal: Plastic, metaal en karton
Kleur: Rood of Zwart
Gewicht: 514 gram
Afmetingen: 5,2 x 11,8 x 18,4 cm (lxbxh)
Inclusief: Sleutels

Specificaties
SKU
79/5199
EAN
4029811225224
Lengte
0 mm
Breedte
0 mm
Hoogte
0 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp