+31 180 750 448
87.8% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Kampvuurset (Incl. driepoot)

€ 239,95
Kampvuurset (Incl. driepoot)
Kampvuurset (Incl. driepoot)
€ 239,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Trek je outdoor schoenen aan en maak je klaar voor een gezellig kampvuur met onze Kampvuurset (Incl. driepoot)! Met deze set ben je helemaal klaar om een kampvuur te maken en te genieten van heerlijke outdoor maaltijden. Het Kampvuurset (Incl. driepoot) is een gehele set met verschillende producten erin: Vuurschaal, barbecue rooster en een Drie poot (Let op de set wordt geleverd exclusief Dutch oven.)

- De driepoot is verstelbaar in hoogte
- Geschikt voor verschillende gerechten

- De Kampvuurset zorgt voor een veilige manier van koken op een open vuur!

Omschrijving

Maak van jouw kampvuur een feestje

Met de Kampvuurset (Incl. driepoot) wordt het maken van een kampvuur een echte feestje. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om te genieten van heerlijke outdoor maaltijden zoals vlees, vis en groenten. Ben je op zoek naar een manier om het kampvuur nog gezelliger te maken? Dan is deze Kampvuurset een absolute aanrader!

Compleet en verstelbaar

De Kampvuurset wordt geleverd met een driepoot en een grillrooster waardoor je alles hebt wat je nodig hebt om een kampvuur te maken en te koken. De driepoot is verstelbaar in hoogte waardoor je het grillrooster op de gewenste hoogte boven het vuur kunt hangen. Zo kun je jouw gerechten perfect bereiden of je nu een simpele hamburger of een uitgebreide maaltijd wilt maken. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd kampvuur!

Geschikt voor verschillende gerechten

Een groot voordeel van de Kampvuurset is dat deze geschikt is voor verschillende soorten gerechten. Of je nu zin hebt in een sappige steak, een gegrilde zalmfilet of geroosterde groenten.  met dit set kun je het allemaal maken. Zo kun je jouw outdoor ervaring nog completer maken en genieten van heerlijke maaltijden.

Conclusie 

Ben je klaar om van jouw kampvuur een echte feestje te maken met de Kampvuurset (Incl. driepoot)? Bestel deze set dan vandaag nog en geniet van de heerlijkste outdoor maaltijden. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd kampvuur!

Specificaties
SKU
TWM058
EAN
7107966106821