+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Houtskool White Quebracho 10 KG

Special Price € 22,25 Regular Price € 24,90
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Maak kennis met de Houtskool White Quebracho 10 KG. Dit is de brandstof die je barbecue naar een hoger niveau tilt! Gemaakt van hoogwaardig hout, deze houtskool heeft een lange brandtijd en is perfect voor zowel directe als indirecte grillmethodes!

- De houtskool heeft een lange brandtijd
- Geschikt voor verschillende grillmethodes
- Gemaakt van hoogwaardig hout

Omschrijving

Hoge kwaliteit voor de beste resultaten

Het eerste wat opvalt aan de Houtskool White Quebracho 10 KG is de hoge kwaliteit. Deze houtskool is gemaakt van hoogwaardig hout en is zorgvuldig geselecteerd om de beste resultaten te garanderen. Met deze houtskool krijg je een intense smaak en heerlijke geur die je barbecuegerechten naar een hoger niveau tillen.

Langdurige brandtijd voor onbeperkt barbecueplezier

De Houtskool White Quebracho 10 KG heeft een lange brandtijd waardoor je langer kunt genieten van je barbecue. Of je nu een snel gerecht wilt bereiden of een langzaam gegaard stuk vlees wilt maken, deze houtskool is de perfecte keuze. En omdat het minder snel opbrandt dan andere houtskoolsoorten heb je minder nodig om hetzelfde resultaat te bereiken.

Geschikt voor verschillende grillmethodes

De Houtskool White Quebracho 10 KG is geschikt voor verschillende grillmethodes waaronder direct en indirect grillen. Dit geeft je meer opties bij het bereiden van je gerechten. Of je nu een steak wilt grillen of een slow cooked varkensschouder wilt maken deze houtskool geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt om perfecte resultaten te bereiken.

Conclusie

Ben je klaar om je barbecuegerechten naar een hoger niveau te tillen met de Houtskool White Quebracho 10 KG? Bestel dan deze houtskool vandaag nog en ontdek zelf waarom het de perfecte keuze is voor elke barbecue liefhebber!

Specificaties
SKU
SF696
EAN
6017446298292
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp