+31 180 750 440
86.6% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Star Mug - Uniek Sterrenhemel Ontwerp - 350ml Zwart - Koffiemok - Perfecte Mok voor Sterrenkijkers

Special Price € 9,95 Regular Price € 12,95
Star Mug - Uniek Sterrenhemel Ontwerp - 350ml Zwart - Koffiemok - Perfecte Mok voor Sterrenkijkers
Star Mug - Uniek Sterrenhemel Ontwerp - 350ml Zwart - Koffiemok - Perfecte Mok voor Sterrenkijkers
Special Price € 9,95 Regular Price € 12,95
Bewaar voor later
Laat de sterren je gids zijn bij elk kopje koffie met onze magische Star Mug!
Voorraadstatus laden

Een mok die alle sterrenbeelden laat zien wanneer hij warm wordt! - Mok met sterren & horoscopen - Verandert door de warmte - Niet geschikt voor in de vaatwasser

Omschrijving

Ontdek de magie van de sterren met de Star Mug

Steenbok, bereid je voor op een kosmische verrassing! Je staat op het punt een fantastische website te ontdekken waar je deze geweldige Star Mug kunt bestellen. En wees gerust, dit geluk is niet alleen voorbehouden aan Steenbokken; alle sterrenbeelden delen in deze hemelse vondst. Deze unieke koffiemok is een must-have voor iedereen die zijn dagelijkse horoscoop leest en gelooft in de invloed van de sterren. Met de Star Mug begin je elke ochtend verbonden met het universum, trots uitdragend dat astrologie een deel van jouw leven is.

Een sterrenstelsel in je handen

Ben jij gefascineerd door astrologie en trots op jouw sterrenbeeld? Dan is de Star Mug speciaal voor jou gemaakt. Deze thermische mok toont aanvankelijk een prachtig sterrenstelsel, maar wanneer je hem vult met een warme drank, komen alle twaalf sterrenbeelden tevoorschijn. Het is alsof de hemel zich voor je ogen ontvouwt op jouw favoriete koffiemok. Elke slok brengt je dichter bij de sterren en versterkt je band met het heelal. De Star Mug is de ideale manier om je dag te starten of te pauzeren met een moment van sterrenkundige verwondering.

Jouw astrologische metgezel voor elke dag

Deze Star Mug is meer dan zomaar een koffiemok; het is een dagelijkse begeleider die je verbindt met de kosmos. Voor de ware astrologieliefhebber is er geen betere manier om de dag te beginnen dan met een mok die de mystiek van de sterrenbeelden onthult. Of je nu een gepassioneerde Schorpioen bent, een avontuurlijke Boogschutter of een evenwichtige Weegschaal, deze mok zal je fascinatie voor de sterrenhemel voeden. Laat je leiden door de warmte van je drankje en zie hoe de sterrenbeelden verschijnen, klaar om je te inspireren.

Kenmerken Star Mug

  • Thermisch effect: Sterrenbeelden verschijnen met warme drank.

  • Kleur: Stijlvol zwart.

  • Materiaal: Duurzaam keramiek.

  • Afmetingen: Ø 8 x 11 cm, perfect voor je handen.

  • Uniek design: Ideaal voor astrologieliefhebbers.

  • Onderhoud: Handwas aanbevolen, niet geschikt voor de vaatwasser.

Specificaties
SKU
03885
EAN
8718182077698
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp