Door een verwoestende brand zijn wij niet in staat orders te verwerken. Wij doen ons uiterste best om z.s.m. weer online te zijn.

GPS Horloge Kind - V2 - Weet Altijd Waar Je Kind Zich Bevindt - Android en iOS - SOS knop - GPS Tracker

Waardering:
96% of 100
Special Price € 24,95 € 29,95
Niet op voorraad

Deze verbeterde GPS tracker met een OLED display, is veel nauwkeuriger én heeft een Nederlandse handleiding. Dit GPS horloge voor kinderen is veilig, omdat hij niet afhankelijk is van WiFi en niet beschikt over een camera. Ook kun je maar met 1 app het horloge tracken. Iemand anders komt er dus niet meer bij.


• Weet altijd waar je kind is
• Geschikt voor Android en iOS
• Eenvoudig je kind bellen en appen via de SEtracker App

Weet altijd waar je kinderen zijn met dit GPS Horloge V2 - Veilige Versie! Dankzij de handige SeTracker 2 App voor iOS en Android vind je je kind altijd terug. Ook bevat deze betere technologie, omdat wij dit horloge hebben doorontwikkeld. Sommige kinder GPS Tracker Horloges maken verbinding met publieke WiFi signalen. In de praktijk blijkt dat de publieke WiFi punten vaak niet goed beveiligd zijn. Onze GPS Tracker maakt echter geen gebruik van WiFi signalen, waardoor deze dus nog veiliger is. Voor deze horloges heb je een micro-simkaart nodig en een internetbundel, die geplaatst moet worden achter de metalen plaat van de GPS Watch voor kinderen. Na het installeren van de app moet het GPS Horloge worden geregistreerd, dit doe je door de QR-code op de metalen plaat achter in de GPS Tracker Watch te scannen. Voor extra veiligheid kun je dit GPS Horloge niet op twee telefoons tegelijkertijd registreren. Daarom ben jij altijd de enige die meekijkt. Wel kun je meerdere horloges tracken met je App. Je kunt dus al je kinderen in de gaten houden.

Blijf altijd in contact met je kind door het versturen van voice memo´s van maximaal 15 seconden via de App en het kinder GPS Horloge. Het gps horloge kind beschikt ook over 3 SOS-nummers die opgeslagen kunnen worden. Wanneer er op het SOS-knopje op de gps watch wordt gedrukt, worden deze nummers achtereen gebeld wanneer er niemand opneemt. Verder heeft het horloge ook ruimte voor 10 nummers in het telefoonboek, deze nummers kunnen ook gewoon gebeld worden via het horloge.

kindere horloge gps tracker Horloge

Maar dat is nog niet alles, via de SeTracker App krijg je verschillende alerts zoals lage batterij-stand, SOS & wanneer het horloge wordt afgedaan. Ook kun je zien welke route je kind precies heeft gelopen en wanneer. Om het nog makkelijker te maken beschikt de app over een beveiligingszone functie. Hiermee stel je een middelpunt in met een bereik van 200 - 2000 meter waarin je kind vrij kan spelen, als je kind uit de beveiligingszone gaat krijg je een meteen een alert op de App!

De GPS Kinder Horloge houdt ook nog eens de gezondheid bij van je kind. Zo beschikt hij over een slaap tracker, calorieën meter en laat hij zien hoeveel meter je kind heeft gelopen. Ook kunnen er 3 alarmen worden ingesteld, zodat je kind altijd op tijd wakker wordt! Stuur tot slot wat liefde aan je kids, door ze hartjes te versturen met de rewards functie! <3

Ook kan het horloge alleen uitgezet worden via de App, zo kan je ook controleren of deze geconnect is of niet. Indien je het horloge zelf kan uitzetten zonder de app, is de verbinding dus nog niet goed opgezet. De GPS Tracker Horloge werkt enkel door simkaarten van KPN te gebruiken (Voor België is dit Proximus en Mobistar.) Het horloge werkt niet altijd met andere providers. Voor een correcte werking dient er een simkaart met internet en belminuten in het horloge geplaatst te worden, dit kan zowel met een abonnement als een prepaid simkaart. Andere providers, zoals Telfort en Lebara, die functioneren op de netwerken van KPN, werken ook niet altijd met de horloges. Wij adviseren écht een KPN simkaart te gebruiken!

Let op! Bij het plaatsen van de simkaart dient de batterij eruit gehaald te worden. Dit dient voorzichtig gedaan te worden omdat 2 dunne kabels de batterij verbinden.
Registratiecode staat op de achterkant van het horloge. Deze code zit onder het witte beschermfolie. Verwijder deze folie voor gebruik.
Het horloge dient eerst 4 uur vóór gebruik opgeladen te worden. 

 

horloge met gps

Kenmerken GPS Horloge V2:

GPS horloge kind
Kinder horloge met gps 
Weet altijd en overal waar je kinderen zijn met de SeTracker app
Werkt met een micro-simkaart (zonder wachtwoord) & internet is benodigd
Werkt met KPN micro-simkaart
Internetbundel en belminuten nodig
Real-time tracking, locatie & monitoring
Werkt met App voor iOS & Android: SeTracker 2
Voice memo's van max. 15 sec. sturen (knop 1)
SOS: achtereen bellen naar 3 opgeslagen nummers (SOS knop)
Alerts voor: lage batterij, SOS & als horloge wordt afgedaan
3 work modes: normaal, batterijbesparing & real-time locatie
Do not disturb functie
Adresboek voor 10 nummers
Taal: Engels, Chinees, Portugees, Spaans, Duits, Turks, Vietnamees, Russisch & Frans
Horloge uitzetten (kan alleen via App)
Chat: voice memo's versturen van max. 15 sec.
Zoek: real-time locatie bekijken
Beveilingings zones: alert wanneer kind uit de ingestelde meters gaat (min. 200m - max. 2000m)
Alarm: 3 alarmen instellen, ook met herhaalfunctie
Gezondheid: slaapmeter, calorieënmeter, afstand gelopen
Locus: looproute bekijken
Liefdes beloningen: hartjes versturen
Uitrusting zoeken: horloge zoeken door geluid af te laten spelen
Kleur: Blauw, roze, groen, zwart
Materiaal: siliconen
Gewicht: 41 gram
Afmetingen horloge: ø 3,5 - 6 x 3,5 cm
Afmetingen display: 2,2 x 3 cm
Geleverd met: oplaadkabel, schroevendraaier, Engelse, Nederlandse, Franse en Duitse Handleiding

Meer informatie
SKU04090
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:GPS Horloge Kind - V2 - Weet Altijd Waar Je Kind Zich Bevindt - Android en iOS - SOS knop - GPS Tracker
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

© 2008 Magento Demo Store. All Rights Reserved.