+31 180 750 448
87.6% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Gans N Roses

€ 11,90
Gans N Roses
Gans N Roses
€ 11,90
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Deze kruidenmix is perfect voor elke rocker die van BBQ houdt en een beetje pit aan zijn vlees wil toevoegen. Het is een mix van zoete en pikante kruiden en een hint van rokerigheid

- Maakt elk vleesgerecht onweerstaanbaar lekker - Brengt pit en rock 'n roll aan je BBQ

Omschrijving

Wat is een Gans N Roses?

Als echte BBQ liefhebber weet je dat het gebruik van de juiste kruidenmix het verschil kan maken tussen een saai stukje vlees en een smaakexplosie waar je nog weken van nageniet. En als echte rocker weet je dat Guns N' Roses de koningen zijn van de rock'n roll. Dus waarom combineer je deze twee niet met elkaar? Rock'n'Rubs Gans N Roses is de perfecte kruidenmix om je BBQ gerechten naar een hoger niveau te tillen en je smaakpapillen te laten rocken!

Het vlees opfleuren

Ben je het beu om steeds dezelfde saaie BBQ smaak te hebben? Ben je op zoek naar een kruidenmix die je vlees opfleurt en ervoor zorgt dat het smaakt alsof je op een rockconcert bent? Dan is Rock'n'Rubs Gans N Roses de oplossing!

De unieke smaak van Rock'n'Rubs Gans N Roses

Rock'n'Rubs Gans N Roses is een mix van zoete en pikante kruiden, met een vleugje rokerigheid. Deze unieke smaakcombinatie zorgt ervoor dat je elke hap van je BBQ-gerecht zult savoureren. En als echte Guns N' Roses-fan kun je deze kruidenmix niet weerstaan!

Transformeer je BBQ gerechten met Rock'n'Rubs Gans N Roses

Met Rock'n'Rubs Gans N Roses wordt elke BBQ een feest. De kruidenmix geeft je vlees een heerlijke smaak die je nog nooit eerder hebt geproefd. Het is de perfecte mix van zoet en pittig, met een vleugje rock 'n roll. Je zult nooit meer teruggaan naar de saaie oude BBQ smaak.

Conclusie

Bestel vandaag nog Rock'n'Rubs Gans N Roses en rock je BBQ! Onze kruidenmix is geschikt voor alle soorten vlees en kan worden gebruikt op de grill, in de oven of op de barbecue. Je zult versteld staan van de smaak en je vrienden en familie zullen versteld staan van je kookkunsten. Probeer het nu en laat je smaakpapillen rocken!

Specificaties
SKU
100262
EAN
4260715220827
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp