Fidget Spinners & Pads

Heb jij ook een stressvolle week? Ontspanning nodig? Geen zorgen, want MegaGadgets heeft de leukste gadgets en cadeaus. Voor elk wat wils, dus kijk snel verder!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Hand Spinner

    € 9,95 € 24,95
    Quickview
    Op voorraad

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Fidget Spinners & Pads

Het is jou waarschijnlijk ook natuurlijk niet ontgaan. De rage met fidget spinners. Je zag er iedereen mee spelen. Jong en oud, kinderen, volwassen etc. Iedereen. Maar ja, wat is nou eigenlijk een fidget spinner

Wat is een fidget Spinner?

Een fidget spinner of ook wel handspinner genoemd is een klein speeltje dat is bedoeld om mee te friemelen en vooral om iets in je hand te nemen. De fidget spinner kan bestaan uit metaal, hout of plastic met een zo geheten ‘kogellager’ in het midden. Je houdt de kogeljager vast met je duim en wijsvinger en je geeft met je andere vinger een zetje. Er zijn natuurlijk spinners in diverse soorten en maten. Sommigen hebben speciale ontwerpen, sommigen zijn glow-in-the-dark, hebben led-lampjes of extra designs. De prijs begint bij een paar euro en kan hoog oplopen. En bij wie zijn ze erg goedkoop? Natuurlijk bij ons: MegaGadgets! Ook hier weer de vraag: Hoe is nou die rage begonnen en de hype van de fidget gadgets? Er was een kickstarter project dat een bijdrage wilde leveren voor de opkomst van deze spinners. Het doel was om €15.000,- op te halen maar zij kregen een veel hoger bedrag. Er was dus heel veel behoefte aan deze fidgetspinners.

Concentreren

De spinner is ontworpen om kinderen met ADHD, autisme of ADD te helpen zich beter te concentreren. Maar iedereen kan natuurlijk de spinner gebruiken voor een betere concentratie. MegaGadgets is de perfecte plek om jouw kind een fidgetspinner te geven. Vanaf 1,95 heb je al een fidget spinner in huis. Ook hebben we natuurlijk fidget pad en finger cubes in ons assortiment. Niks mag natuurlijk ontbreken. Ken jij iemand die echt van leuke friemel cadeautjes houdt of het gewoon leuk vindt om originele cadeaus te krijgen? Treuzel dan niet langer en geef deze toffe gadget aan een vriend of vriendin als cadeau.

© 2008 Magento Demo Store. All Rights Reserved.