Vingerafdruk Slot – Fingerprint Lock

Waardering:
100% of 100
€ 39,95
Niet op voorraad

Met dit Vingerafdruk Slot – Fingerprint Lock hoef jij je geen zorgen meer te maken over los slingerende sleutels. Je opent hem eenvoudig met jouw vingerafdruk! Hebben meerderen toegang nodig, dan kun je tot 10 verschillende vingerafdrukken instellen. Het slot van de toekomst!
• Ingebouwde accu USB oplaadbaar
• 2 jaar standby tijd of 2.500 keer openen
• IP65 waterproof

Met het Vingerafdruk Slot – Fingerprint Lock maak je je slot open met een vingerprint. Vanaf nu hoef je nooit meer je fietssleutel te zoeken om je fiets te ontgrendelen. Druk zachtjes je vinger op de scanner en het elektrische slot gaat vanzelf open!

Dit Vingerafdruk Slot – Fingerprint Lock maakt het mogelijk om 10 verschillende vingerafdrukken te installeren. Op deze manier is het dus mogelijk dat ook andere mensen het slot open kunnen maken. Het slot met vingerafdruk is erg makkelijk in gebruik. Met een paar simpele handelingen stel je de Fingerprint Lock makkelijk in. Er blijft altijd één ‘administrator’ die nieuwe afdrukken kan toevoegen of verwijderen. Klinkt het toch wat moeilijk? Geen zorgen, de Engelse handleiding helpt jou stap voor stap bij de installatie.

Met een batterij van 300 mAh heeft het Vingerafdruk Slot een stand-by tijd van maar liefst twee jaar. Dit betekent dat je het slot 2.500 keer open kan maken tijdens één batterijduur. Is de batterij bijna op? Dan knippert de indicator met een rood lampje. Je kunt hem vervolgens opladen met de bijgeleverde USB-kabel. Het vingerafdruk slot is waterproof waardoor het geen probleem is als het slot een regenbuitje meemaakt.

Haal het handige Vingerafdruk Slot in huis om jouw fiets, sportlocker, kluisje, schuur of iets anders af te sluiten!

Kenmerken Vingerafdruk Slot – Fingerprint Lock: Dit slot kun je openen met je vingerafdruk!

Slot met vingerafdruk
Elektrisch slot
Tot 10 verschillende gebruikers
Simpel in gebruik
2 jaar stand-by tijd
Waterproof IP65
Fietsslot
Moderne gadget
Batterij: 300 mAh Lithium
Materiaal: IJzer
Kleur: Zwart
Gewicht: 126 gram
Afmetingen: 4,5 x 1,5 x 7,5 cm
Inclusief: Engelse handleiding en USB-kabel

Meer informatie
SKU04784
EAN8719481356071
BOLFBFBR
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Vingerafdruk Slot – Fingerprint Lock
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Mensen kochten ook

Gerelateerde Producten

© 2008 Magento Demo Store. All Rights Reserved.