Elektrische Vliegenmepper Oplaadbaar

€ 14,95
Niet op voorraad

Lastig om die zoemende mug in jouw donkere slaapkamer te vinden? Deze Elektrische Vliegenmepper Oplaadbaar heeft een ingebouwd lampje waarmee jij ook ’s nachts op muggenjacht kan. Ook handig: geen batterijen, maar oplaadbaar via de accu!
• Stijlvol design
• Ingebouwd lampje voor in het donker
• Inclusief handige standaard

Of je nou muggen, vliegen of motten in huis hebt; elke soort vliegend insect is ronduit vervelend. De ene zoemt, de ander prikt en daar heb je veel last van. Met de Elektrische Vliegenmepper Oplaadbaar kom je met één zwaar van alle vliegende insecten af. Omdat je de vliegenmepper ook op slot kan zetten, is het veilig in gebruik.

Dankzij het ingebouwde lampje kun je ook ’s nachts op muggenjacht zonder dat je het grote licht aan hoeft te doen. Daarbij lokt het lampje de vliegende insecten vanzelf naar de vliegenmepper, ontzettend handig! Verder is dit een oplaadbare vliegenmepper met een accu van 1.200 mAh. Dankzij de batterijindicator zie je in één oogopslag hoe vol de batterij nog is en kun je hem eenvoudig via de meegeleverde USB-kabel op te laden.

De Elektrische Vliegenmepper Oplaadbaar heeft een strak en modern design en wordt geleverd met een handige standaard. Je hoeft deze mooie vliegenmepper dus niet meer op te bergen, maar kan hem dankzij zijn mooie ontwerp in de woonkamer laten staan. Mooi én altijd binnen handbereik!

Kenmerken Elektrische Vliegenmepper Oplaadbaar: Twee vliegen in een klap (dood) met deze Elektrische Vliegenmepper!

Stijlvolle vliegenmepper
Ingebouwd lampje
Ook te gebruiken in het donker
Inclusief standaard
Modern ontwerp
Oplaadbaar, geen batterijen
Batterijindicator
Batterij: 1.200 mAh
Materiaal: ABS
Kleur: wit
Gewicht:  350 gram
Afmetingen: 51 x 21 x 3 cm
Inclusief: standaard, USB-oplaadkabel

Meer informatie
SKU04807
EAN8719481356323
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Elektrische Vliegenmepper Oplaadbaar
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Gerelateerde Producten

© 2008 Magento Demo Store. All Rights Reserved.