+31 180 750 448
88% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Deksellifter 43 cm

€ 12,95
Deksellifter 43 cm
Deksellifter 43 cm
€ 12,95
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Heb jij ook altijd moeite om een hete deksel van je barbecue of Dutch oven te tillen? Dan is de Deksellifter van 43 cm dé oplossing voor jou! Met deze handige tool kun je veilig en makkelijk de deksel optillen zonder je handen te branden!

- Het bespaart je pijnlijke brandwonden aan je handen - Je kunt de deksel nu makkelijk verplaatsen zonder dat je bang hoeft te zijn dat het eraf valt - Je kunt nu ook makkelijk bij je eten zonder dat je de deksel er helemaal af hoeft te halen!

Omschrijving

Een handige accessoire bij onze Dutch oven is een deksellifter. De deksel van de Dutch oven wordt gloeiend heet daarom is het noodzakelijk om gebruik te maken van hittebestendige handschoenen en/of een deksellifter. De deksellifter zorgt er tevens voor dat de deksel recht van de pan wordt getild. Dit voorkomt dat as van je deksel je eten in waait.

Voorkom brandwonden

Als fanatieke barbecue liefhebber weet je dat het soms een hele klus kan zijn om een hete deksel van je barbecue of Dutch oven te tillen. Met de Deksellifter behoort dit echter tot het verleden! Deze handige tool is dé oplossing om veilig en makkelijk de deksel optillen zonder je handen te branden. Zeg vaarwel tegen pijnlijke brandwonden door hete deksels tijdens het barbecueën. De Deksellifter biedt namelijk de perfecte oplossing.

Veilig en makkelijk tillen

De Deksellifter is makkelijk te gebruiken en biedt een stevige grip om de deksel veilig op te tillen. Je kunt hem makkelijk vastklemmen op de rand van de deksel en vervolgens optillen met behulp van de handgreep. Dankzij de lengte van 43 cm blijf je op veilige afstand van de hitte en hoef je je geen zorgen meer te maken over het verbranden van je handen.

Optillen zonder problemen

Met de Deksellifter heb je nu altijd een veilige en makkelijke manier om de deksel van je barbecue of Dutch oven op te tillen. Je hoeft niet meer te prutsen met handschoenen en tangen die net niet de juiste grip bieden. Bovendien kun je nu ook makkelijk bij je gerecht zonder dat je de deksel er helemaal af hoeft te halen.

Bestellen bij MegaGadgets!

Bestel nu jouw Deksellifter 43 cm en geniet van het gemak en de veiligheid tijdens het barbecueën. De tool is gemaakt van duurzaam materiaal en gaat daarom lang mee!

Specificaties
SKU
TWM013
EAN
8720726688369
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp