Chocolade Paashaas – met Chocolade Verf

€ 19,95
Niet op voorraad
Eieren schilderen is al decennia lang een leuke paasactiviteit, maar een Chocolade Paashaas beschilderen is veel leuker én lekkerder! Deze Chocolade Paashaas – met Chocolade Verf wordt geleverd met drie kleuren eetbare chocolade verf en een kwastje.
• Beschilder jouw chocolade paashaas
• Laat je creativiteit zien
• Geniet van de heerlijke Franse chocolade

Pasen is elk jaar weer de tijd om gezellig met de gehele familie samen te komen. Met z’n allen klaar om leuke activiteiten te doen met Pasen, zoals paaseitjes zoeken of eieren schilderen. Maar wij hebben nu iets ontzettend lekker en leuks om te schilderen, namelijk de Chocolade Paashaas – met Chocolade Verf.

De door Franse chocolatiers geproduceerde Chocolade Paashaas – met Chocolade Verf is van zichzelf natuurlijk al heerlijk om op te eten, maar deze kun je ook nog eens leuk beschilderen met de bijgeleverde eetbare chocolade verf. De chocolade verf dient 10 seconden verwarmd te worden in de magnetron totdat het de juiste dikte heeft om mee te verven. Hartstikke leuk om met het gehele gezin te doen!

De Chocolade Paashaas – met Chocolade Verf wordt geleverd met drie kleuren eetbare chocolade verf: groen, geel en rood. Uiteraard zit er ook een kwastje bij om de Paashaas de verven. Vind jij deze choco paashaas ook zo leuk, neem dan ook eens een kijkje bij onze andere paascadeautjes!

chocolade paashaas - met verf

Kenmerken de Chocolade Paashaas:

Choco paashaas
Eetbare chocolade verf
Activiteit voor het hele gezin
Creatieve activiteit
Gemaakt door Franse chocolatiers
Heerlijke melkchocolade
Inhoud: chocolade paashaas, 3 kleuren verf en kwast
Gewicht: 190 gram
Afmetingen: 22 cm x 22 cm

 

Meer informatie
SKU04552
EAN3700961304588
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Chocolade Paashaas – met Chocolade Verf
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Gerelateerde Producten

© 2008 Magento Demo Store. All Rights Reserved.