Chalk Talk Mug

Special Price € 5,95 € 6,95
Op voorraad

Op werkdagen vóór 22.00u besteld, morgen in huis!

Met deze beschrijfbare beker kun je bij elke kop thee of koffie een leuk tekstje schrijven. Laat je creativiteit spreken en zorg elke keer voor een originele boodschap.
• Een mok om op te schrijven
• Inclusief krijtje
• Kan gewoon in de vaatwasser

Heb je iets goed te maken, wil je iemand opvrolijken of wil je gewoon iets doorgeven? Geef door middel van deze mok bij je kopje koffie je boodschap door. Dankzij de krijtbord afwerking van deze beker kun je elke keer een nieuwe tekening of boodschap achter laten.  Een korte boodschap is zo geplaatst en een ruzie met alle gemak goed gemaakt. De beker is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens super functioneel.

Chalk Talk mug, koffie mok met schoolbord coating

De beker heeft een hoogte van 100 mm, een inhoud van 373 ml en kan gewoon in de afwasmachine. Met het bijgeleverde witte krijtje kun je hem meteen gebruiken. De kleur van de bovenkant is verkrijgbaar in het blauw, rood, wit en geel. Bestel de beschrijfbare beker nu en ervaar zelf het plezier dat je ervan kunt hebben.

Kenmerken Chalk Talk Mug:

Speciale mok om op te schrijven
Inhoud: 373 ml
Inclusief krijtje
Kleur: zwart
Kleur bovenkant: blauw, rood, wit en geel
Geschikt voor vaatwasser

In het opmerkingenveld kun je aangeven welk kleur jouw voorkeur heeft. Wij proberen hier rekening mee te houden, maar kunnen geen garantie geven van de opgegeven kleur.

Meer informatie
SKU01439
EAN4029811260928
Lengte12
Breedte9
Hoogte10
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Chalk Talk Mug
Jouw waardering

© 2008 Magento Demo Store. All Rights Reserved.