+31 180 750 440
85.4% van 100
4.3 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Brain Memory Game

€ 4,95
Brain Memory Game
Brain Memory Game
€ 4,95
Bewaar voor later
Geef je geheugen een workout met de Brain Memory Game – wie zegt dat je niet slimmer kunt worden terwijl je plezier hebt?
Voorraadstatus laden

Verbeter je geheugen spelenderwijs - Compact & Kleurrijk - Geheugenspel - Educatief en leuk geheugentrainingsspel voor alle leeftijden

De Brain Memory Game daagt jouw geheugen en denkvermogen uit tot het uiterste! Met de game train je jouw hersenen en wordt je vermogen om te onthouden en snel beslissingen te nemen op de proef gesteld.

- Onthoud en herhaal de lichtreeks - Win met een reeks van 15 - Inclusief batterijen

Omschrijving

Train je brein met de Brain Memory Game

Met de Brain Memory Game stel je je geheugen en denkvermogen op de proef! Dit compacte en kleurrijke apparaatje is de perfecte manier om spelenderwijs je hersenen te trainen. Of je nu jong bent of oud, deze game daagt iedereen uit om hun geheugenspieren te strekken.

Educatief en leuk geheugentrainingsspel voor alle leeftijden

Zet het apparaat aan met de schakelaar aan de achterzijde en laat het spel beginnen! Het geheugenspel zal een van de knoppen oplichten die je moet indrukken. Met elke ronde die je succesvol voltooit, wordt de sequentie langer en de uitdaging groter. Kun jij de master verslaan door een reeks van 15 stappen te onthouden?

Geheugenspel: Verbeter je cognitieve vaardigheden

Elke keer dat je de volgorde van de Memory Game met succes herhaalt, komt er een extra stap bij. Bij een complete reeks van 15 heb je van de game master gewonnen. Maak je een foutje? Geen zorgen, je krijgt een tweede kans voordat je helemaal opnieuw moet beginnen.

Kenmerken van de Brain Memory Game

  • Materiaal: Duurzaam plastic.

  • Kleur: Stijlvol zwart.

  • Gewicht: Lichtgewicht met slechts 60 gram.

  • Afmetingen: Compact met 7,5 cm x 7,5 cm, makkelijk mee te nemen.

  • Batterijen: Inclusief, dus direct klaar voor gebruik.

Het spel schakelt automatisch uit na 15 seconden inactiviteit, wat handig is om batterij te besparen. De Brain Memory Game is niet alleen leuk om alleen te spelen, maar ook samen met vrienden of familie!

Specificaties
SKU
59/2151
EAN
4029811451753
Lengte
0 mm
Breedte
0 mm
Hoogte
0 mm
Keuzehulp
Keuzehulp
Binnen 1 minuut het perfecte product gevonden
Gebruik de keuzehulp