+31 180 750 448
87.8% van 100
4.4 / 5
Toon alle reviews
Zoeken

Beer can chicken holder

€ 18,90
Beer can chicken holder
Beer can chicken holder
€ 18,90
Bewaar voor later
Voorraadstatus laden

Zin in een heerlijk sappige kip van de BBQ? Dan is de Beer can chicken holder echt iets voor jou! Met deze handige houder blijft de kip rechtop staan en wordt hij perfect gegaard. Bestel nu en laat die BBQ-avond maar komen!

- Makkelijk voor op de BBQ Makkelijk tijdens het bereiden van de Beer Can Chicken - De Beer Can Chicken Holder is de ideale hulp bij het bereiden van een hele kip op de BBQ.


Omschrijving

Wat is De Beer can chicken holder?

De Beer can chicken holder is een grappige en handige gadget die de manier waarop je kip op de BBQ bereidt voor altijd zal veranderen. Het is een houder waar je een blikje bier in kunt plaatsen en waarop je de kip rechtop kunt zetten. Het resultaat is een perfect gegaarde sappige en smaakvolle kip.

Hoe werkt het?

De Beer can chicken holder is gemaakt van stevig roestvrij staal en is gemakkelijk te gebruiken. Je plaatst gewoon een blikje bier in de houder en plaatst de kip er bovenop zodat deze rechtop blijft staan. Het bier in het blikje verdampt tijdens het koken waardoor de kip sappig en smaakvol blijft. Bovendien kan je ook andere vloeistoffen zoals wijn of bouillon gebruiken om je kip extra smaak te geven.

De oplossing 

Ben je het zat om droge kip van de BBQ te eten? Dan is de Beer can chicken holder de oplossing voor jou. Met deze gadget kan je de perfecte kip bereiden die sappig en vol van smaak

Specificaties
SKU
SF552
EAN
7436946010033