All Belgian Beers

Waardering:
100% of 100
€ 34,95
Niet op voorraad
Deze encyclopedie bevat meer dan 1600 verschillende Belgische bieren. Alles wat je altijd al hebt willen weten over de gisting, bierstijl, ingrediënten, kleur en helderheid, karakter smaak en aroma en de schenkmethode met tips en foto's!
• Meer dan 1600 bieren
• Hard cover
• Met handige tips

Deze nieuwste editie van stichting kunstboek omvat een geüpdatete collectie van alle Belgische bieren die er momenteel verkrijgbaar zijn. Deze collectie omvat momenteel meer dan 1600 verschillende Belgische bieren waarbij er van elk biertje informatie in het bierboek staat, deze informatie bestaat uit de gisting, bierstijl, ingrediënten, kleur en helderheid, karakter smaak en aroma en de schenkmethode met tips. Daarnaast staat er natuurlijk van elk biertje ook een prachtige foto en het alcoholpercentage. Het All Belgian Beers boek is dus perfect voor de fijnproevers en enthousiastelingen van lekker Belgisch bier.

All Belgian Beers, alle lekkere Belgische bieren in 1

Het boek is daarbij natuurlijk ook erg leuk om mee te nemen naar België wanneer je van plan bent om daar bier te proeven, zo kom je goed voorbereid aan bij elke kroeg! Of heb je spontaan zin om zelf bieren te maken met een aangeleverd pakket? Bekijk onze Bierbrouw pakket Brooklyn Brewshop.

Kenmerken All Belgian Beers:

Meer dan 1600 Belgische biersoorten
Ideaal voor de liefhebber van Belgisch bier met uitgebreide informatie per biertje
Nederlands, Engels en Franstalig in één
Materiaal: Hardcover boek
Pagina's: 1663
Afmetingen: 7cm x 12,5cm x 17,5cm
Gewicht: 1.6 kg

Meer informatie
SKU03909
EAN9789058565266
Lengte18
Breedte637
Hoogte14
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:All Belgian Beers
Jouw waardering

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Misschien heb je hier ook interesse in

Gerelateerde Producten

© 2008 Magento Demo Store. All Rights Reserved.