Voodoo Knife Set

Normaal € 99,00

NU € 85,00

In voorraad

Voodoo Messen set., dodelijk stijlvol messenblok. Inclusief 5 kwaliteits messen. Verkrijgbaar in rode of zwarte uitvoering

voodoo knife set blackToen we hoorden over een Voodoo Knife Set dachten we in eerste instantie aan kippen, doodshoofden en slagtanden. Maar godzijdank is er niks bovennatuurlijks aan deze Voodooset te bekennen. Alhoewel het natuurlijk wel het meest bizarre keukengereedschap is, dat je waarschijnlijk ooit hebt gezien. Hij is ontworpen door Raffaele Ianello en is pijnlijk modern. De originaliteit en het design spetteren er werkelijk vanaf. Gemaakt van rood ABS-plastic en met een vorm als een soort gemorphde mens, heeft deze Stijlvolle Voodoo 5 strategische plaatsen waarin je de hoogste kwaliteit messen (die overigens gewoon zijn bijgesloten) kunt plaatsen.

Let op: De speciale gradatie roestvrij staal die ervoor zorgt dat deze messen superscherp zijn, heeft wel speciale voorzorgsmaatregelen nodig. De messen moeten altijd goed afgedroogd worden en daarna teruggeplaatst in de houder. Bovendien zijn de messen niet vaatwasserbestendig.

Kenmerken Voodoo messenblok:

voodoo gif

  • Modern messenblok
  • Keuze uit twee kleuren: zwart of rood
  • Design: Raffaele Lanello
  • Incl. 5 kwaliteits messen

Schrijf jouw review

  • Upload je video of foto
    URL van je video
    Upload je foto