iVori

€ 39,95
Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Maak van je smartphone een stijlvolle desktop telefoon met de nieuwe Ivori!

Ivori SmartphoneMegagadgets heeft weer een primeurtje binnen gesleept! Met trots presenteren wij de IvorI: waarschijnlijk nu al de vetste iPhone accessoire van dit jaar te noemen. Deze smartphone handset stand tovert jouw iPhone om in een vertrouwde vaste telefoon. Leg je smartphone in de houder, klik de hoorn erin en klaar! Vet design en leuk voor op je bureau thuis of op kantoor. Pak de hoorn weer op net als vroeger! Bovendien ben je nooit meer je telefoon kwijt...Vervolgens kan je met behulp van verschillende Apps de toesten op je display aanpassen.

Bijvoorbeeld de oldschool draaischijf telefoon of gewoon duidelijke digitale toetsen. Helemaal fijn is dat je nu ook gewoon kan bellen terwijl je je telefoon nog volledig kan gebruiken op bijvoorbeeld nummers om te zoeken en je agenda te checken.

ivori

Kortom, deze gadget ziet er niet alleen vet uit maar is ook nog zeer functioneel. Ondanks de ontstopbare ontwikkelingen van de technologie waarin alle juist draadloos moet, is het af en toe helemaal niet erg om een stapje terug te nemen. Het is toch vaal fijn om een vaste plek te hebben voor bepaalde spullen? Bij ons op Mega Gadgets Headquarters heeft iedereen er ééntje op zijn of haar bureau staan! Nooit meer je telefoon kwijt! De Ivori herenigt het heden en verleden door zijn simpliciteit en design!

ivori standKenmerken Smartphone stand:

  • Geschikt voor alle telefoons met een mini jack uitgang
  • Inclusief hoorn en koord
  • Handig en origineel
  • Perfecte kantoor gadget

Videos

Schrijf jouw review

  • Upload je video of foto
    URL van je video
    Upload je foto